tym
Naše filozofie a motto
„Láska k jídlu nás spojuje.“

Toto není jen náš slogan, ale způsob, jakým žijeme a vaříme. Věříme, že jídlo má moc spojovat lidi, vytvářet nezapomenutelné vzpomínky a předávat emoce. A právě to se snažíme přinést na stůl každého klienta.

Tým Meat Art je skupinou vášnivých profesionálů, kteří se spojili, aby vytvořili dokonalou symfonii chutí a zážitků pro naše klienty. Každý člen týmu je zde, protože miluje to, co dělá, a chce sdílet svůj talent s ostatními.

Naše cesta k úspěchu

Za krátký čas od svého vzniku se Meat Art vypracovala na jednu z předních cateringových společností v České republice. Tohoto úspěchu jsme dosáhli díky našemu nadšení, odhodlání a touze po inovacích. Výsledky našeho úsilí jsou každodenně odměňovány úsměvy a spokojeností našich klientů.

Ochutnejte esenci opravdového kulinářského umění s námi, v Meat Art. Připojte se k naší rodině a zažijte cestu plnou chutí, vůní a autentických zážitků.

Šéfkuchař a zakladatel společnosti

Daniil

Dan pochází z Kazachstánu, miluje svou práci a rád zdolává nové cíle – právě to ho motivovalo opustit úspěšně rozjetou kariéru v klasické gastronomii, kde sbíral jedno ocenění za druhým a Českou republiku reprezentoval po celém světě na několika mezinárodních soutěžích, ale také na Všeobecných světových výstavách EXPO, a udělat odvážný krok do neznáma. Vydal se novým gastronomickým směrem. Směrem cateringu a vaření ve food tracku – a tím vznikla v roce 2019 společnost Meat Art, která se dnes řadí mezi přední cateringové společnosti v ČR.
K tomuto rozhodnutí ho přivedla radost z komunikace s lidmi, od kterých může dostávat zpětnou vazbu k jeho pokrmům ihned. Umožňuje mu to jít dopředu, ale především dopřát svým hostům požitek z pokrmů, kterými okouzlil svět.

OCENĚNÍ
  • IKA Kuchařská Olympiáda Erfurt 2012- teplá kuchyně – bronzová medaile
  • IKA Kuchařská Olympiáda Erfurt 2012- studená výstava – stříbrná medaile
  • Intergastra Stuttgart 2012- studená výstava – zlatá medaile
  • ExpoGast Villeroy & Boch Culinary World Cup 2014- studená výstava – stříbrná medaile
ZKUŠENOSTI
  • Exekutiv Chef Castle Residence
  • Sous Chef VIP restaurace La Baita, Expo 2015 Milano
  • Ambiente Eska Karlín
  • Golem Catering
  • Exekutiv Chef Panorama Golf Resort Kácov
  • Sous Chef O2 Universu
Dan
dan

Management, produkce

Lucie

Lucie je zkušená manažerka s hlubokými kořeny v produkci a managementu. V MEAT ART, kde momentálně zastává pozici manažerky marketingu a prodeje, uplatňuje své bohaté zkušenosti s řízením komplexních projektů, a úspěšně pracuje na budování silného tržního podílu a propagaci společnosti. Její rozsáhlé zkušenosti jsou evidentní z vrcholových pozic, které zastávala, jako například ředitelka kanceláře pro CZ EXPO 2020 Dubai, či zástupce generálního komisaře účasti ČR na EXPO Milano 2015.

Jako manažerka veletrhu ANTIQUE pak demonstrovala své produkční schopnosti skrze komplexní plánování a organizaci nejvýznamnějšího a největšího starožitného veletrhu v České republice.

Lucie je osobnost s bohatými zkušenostmi, nesmírným nasazením a schopností řídit náročné projekty od začátku až do konce. Do MEAT ART přináší nejen svou profesionální expertízu, ale také vášeň pro kvalitu a preciznost, což ji činí základním stavebním prvkem našeho týmu a inspirujícím lídrem.

Sous Chef

Petr

Petr má více než 20 let zkušeností v kulinářském světě a je tak nejen skvělým kuchařem, ale také vynikajícím vedoucím našeho kuchyňského týmu. Ať už se jedná o klasické hotovky nebo rychlé minutky na přání, Petr má neocenitelnou schopnost improvizovat a tvořit kvalitní jídla v krátkém čase.

Jeho talent a dovednosti ho zavedly do několika prestižních institucí po celém světě. Působil jako Sous Chef v ikonickém Grand Hotelu Pupp, ve známé O2 Areně a dokonce i na EXPO v Dubaji. V těchto místech nasbíral nejen mnoho zkušeností, ale také si vytvořil jméno v kulinářském průmyslu. V našem týmu hraje klíčovou roli a je nezbytnou součástí úspěchu našeho podniku.

Eventy, produkce

Lenka

Lenka je tou pravou osobou na kterou se obrátit, pokud plánujete nějakou významnou akci a nevíte si rady s plánovaním. Společně s Luckou jsou duo, které se perfektně doplňuje a postarají se o Vaší akci od A až do Z. Lenčina bohatá kariéra je poznamenána účastí na mnoha mezinárodních projektech, kde nejen koordinovala akce, ale také úzce spolupracovala s renomovanými společnostmi po celém světě.

Její schopnost efektivně řídit a plánovat komplexní projekty, vychází z hlubokého porozumění potřebám klienta a komunikaci. Ačkoli má silné dovednosti v těchto oblastech, je její pravou silou adaptabilita a schopnost rychle reagovat na náročné situace, což je klíčové při jakémkoliv plánování.

V průběhu let získala Lenka neocenitelné zkušenosti v produkční sféře, což jí dává jedinečný a komplexní pohled na řízení projektů od začátku až do konce.

Sous Chef

Standa

Standa, je nejenom skvělým kuchařem, ale také neoddiskutovatelným specialistou na trhané maso a street food. Jeho kariéra v gastronomii započala na golfovém resortu v Kácově, kde působil dva roky a nabíral první profesní zkušenosti. Po této etapě posílil tým rodinného bistra a následně se stal klíčovou postavou při rozjíždění pobočky MEAT ART v Říčanech.

Standa je také hlavním tahounem street food akcí, kde oslní svými grilovacími dovednostmi. Jeho jazykové schopnosti v ruském a anglickém jazyce mu umožňují oslovit a obsloužit širokou mezinárodní klientelu. Kromě svých kulinářských dovedností má na starost také logistiku firmy, což dokazuje jeho mnohostrannost a všestranné dovednosti.

Standa je pevným článkem našeho týmu a jeho vášeň pro grilování a street food je cítit v každém pokrmu, který připraví.

Jedinečný gastronomický projekt
zaměřený na všestranné využití
populárních grilů Big Green EGG.

Co děláme

Catering
Street food
Škola vaření
Experience days

Kontakty
MEAT ART
Valentinská 7, Praha 1

MEAT ART