je způsob jakým fungujeme a vaříme. Dáváme si záležet na našich recepturách a držíme krok s dobou. Správné menu potěší nejenom chuťové buňky, ale pomáhá vytvářet nezapomenutelné zážitky. Servis šitý přímo na míru umožní klientovi si akci naplno užít a starosti nechat na nás.
Z každé části suroviny vytěžíme maximum chuti a jejího potenciálu. Plníme tak závazek vůči klientovi i planetě.
Využíváme suroviny od lokálních pěstitelů a máme jejich kvalitu pevně v rukách. Naše jídla obsahují čerstvé suroviny, které necestují přes kus světa a díky tomu jsou plné chuti.
Máme vlastního řezníka, což zaručuje dokonalý přehled o každém kusu masa. Díky tomu nabízíme klientům to nejkvalitnější a nejčerstvější, co můžou dostat.
Danova nesporného talentu a preciznosti si všimli už na škole, a tak již během studií nastoupil do kuchařské reprezentace, kde posbíral řadu prestižních ocenění. Jeho další kroky logicky vedly do vysoké gastronomie. VIP restarurace La Baita na českém pavilonu Expo 2015 Milano, kde působil jako Sous Chef, se umístila na třetím místě v “Top del top” deníku Corriere della Sera. Po dalších zkušenostech jako Exekutiv Chef luxusního golfového rezortu a ve VIP sekci pražského O2 Universa se rozhodl založit vlastní koncept MEAT ART, který se velmi rychle dostal mezi přední tuzemské cateringové společnosti. Vedla ho k tomu nejenom touha vytvářet kulinářský zážitek šitý přesně na míru klientovi, ale i zapojit svou lásku ke streetfoodu a grilování, která vychází z jeho kazašských kořenů. Jeho značka MEAT ART tak nabízí kvalitní gastronomii od fine-diningu přes klasiku a streetfood až k originálnímu konceptu grilování a uzení na grilech Big Green Egg.
Lucie je zkušená manažerka s řadou úspěšných projektů na svém kontě, která se s lehkostí pohybuje na tuzemské i mezinárodní půdě. Svou kariéru započala jako manažerka Veletrhu starožitností ANTIQUE, největší a neucelenější přehlídky tuzemského trhu se starožitnostmi, jež každoročně přítáhne pozornost více než patnácti tisíc návstěvníků. Jako zástupkyně komisaře Expo 2015 Milano zajistila ve všech směrech úspěšnou reprezentaci České republiky. Podílela se také na organizaci následujícího Expa 2021 Dubai. Od roku 2019 se aktivně věnuje rozvoji značky MEAT ART a osobně dohlíží na všechny zásadní procesy chodu společnosti. Díky jejím předchozím zkušenostem ji nic nezaskočí a dokáže si poradit s jakýmkoliv logistickým problémem. Její hlavní výsadou je okamžitá a příjemná komunikace. Jako rozšíření aktivit značky MEAT ART založila se svou kolegyní Lenkou na jaře roku 2024 eventovou společnost MAGO, která hravě zvládne zrealizovat akce všeho druhu.
Petr má více než 20 let zkušeností v kulinářském světě a je tak nejen skvělým kuchařem, ale také vynikajícím vedoucím našeho kuchařského týmu. Ať už se jedná o klasické hotovky nebo rychlé minutky na přání, Petr má neocenitelnou schopnost improvizovat a tvořit kvalitní jídla v krátkém čase.
Jeho talent a dovednosti ho zavedly do několika prestižních institucí po celém světě. Působil jako Sous Chef v ikonickém Grand Hotelu Pupp, ve známé O2 Areně a dokonce i na EXPO v Dubaji. V těchto místech nasbíral nejen mnoho zkušeností, ale také si vytvořil jméno v kulinářském průmyslu. V našem týmu hraje klíčovou roli a je nezbytnou součástí úspěchu naší značky.
Lenka je tou pravou osobou na kterou se obrátit, pokud plánujete nějakou významnou akci a nevíte si rady s plánovaním. Společně s Luckou jsou duo, které se perfektně doplňuje a postarají se o vaší akci od A až do Z. Především proto založily na jaře 2024 sesterskou společnost MAGO events.
Lenčina bohatá kariéra je ovlivněná účastí na mnoha mezinárodních projektech, kde nejen koordinovala akce, ale také úzce spolupracovala s renomovanými společnostmi po celém světě.
Její schopnost efektivně řídit a plánovat komplexní projekty, vychází z hlubokého porozumění potřebám klienta a komunikaci. Ačkoli má silné dovednosti v těchto oblastech, je její pravou silou adaptabilita a schopnost rychle reagovat na náročné situace, což je klíčové při jakémkoliv plánování.
V průběhu let získala Lenka neocenitelné zkušenosti v produkční sféře, což jí dává jedinečný a komplexní pohled na řízení projektů od začátku až do konce.
Catering
Street food
Škola vaření
Experience days
MEAT ART