Váš den, Vaše chutě

Individuální přístup

U nás v MEAT ART chápeme význam detailů a osobního přístupu. Proto je náš svatební catering nejen o vynikajícím jídle, ale také o přizpůsobení se vašim představám a snům.

Každá svatba je jedinečná, stejně jako páry, které ji oslavují. Ať už máte v mysli tradiční českou kuchyni, exotické pokrmy, grilování, či street food, společně s vámi vytvoříme menu, které bude odpovídat vašemu vkusu a vizím.

Kvalita a světové standardy

Komplexně a flexibilně

Na svatbě byste měli být bez starostí a užívat si svůj den. Od přípravy až po servírování a úklid, náš tým se postará o vše, abyste se mohli věnovat sobě a svým hostům.

Díky našemu zakladateli, který reprezentoval Českou republiku na mezinárodním poli, můžeme nabídnout pokrmy na světové úrovni, které jsou připraveny s láskou a řemeslnou precizností.

Ať už plánujete svatební hostinu pro malou skupinu nejbližších nebo velkou svatební oslavu pro stovky lidí, jsme připraveni uspokojit vaše potřeby a přání.

Škola vaření

TEAMBUILDING

Naše škola vaření může přijet za vámi kamkoliv a čeká na vás nezapomenutelný zážitek. Naše kurzy jsou pro všechny a vybrat si můžete z mnoha lekcí. Hledáte pro vaše zaměstnance zpestření? Rádi pro vás připravíme kulinářský teambuilding.

  • Italská kuchyně (ryby, pizza, focciacia, lasagne)
  • BBQ (burget, tortila, trhané hovězí)
  • Jižní Amerika (pečená masa vcelku, steaky, grilované ovoce a zelenina)
  • Rodinné grilování (kompletní menu na rodinnou ostavu)

Big Green Egg

EXPERIENCE DAYS

Tato služba je určená pro prodejce grilů Big Green Egg. Náš jedinečný food trailer lze využít k prezentaci několika různých velikostí grilů BGE včetně příslušenství. Dle našich zkušeností je ukázka fungování grilů a následná ochutnávka silný marketingový nástroj. Připravíme vám promo akci na míru dle vašich požadavků.

Jsme i oficiálním prodejcem překrásných grilů Big Green Egg. Rádi vám pomůžeme konzultací a výběrem. BGE umožňují jak klasické grilování, tak i pečení, smažení a uzení.

Jedinečný gastronomický projekt
zaměřený na všestranné využití
populárních grilů Big Green EGG.

Co děláme

Catering
Street food
Škola vaření
Experience days

Kontakty
MEAT ART
Valentinská 7, Praha 1

MEAT ART