Tímto kurzem máte jedinečnou možnost si vyzkoušet legendární kamado grily Big Green Egg v různých velikostech a konfiguracích. Se zkušeným lektorem se můžete naučit různé tipy a triky a případně se vyvarovat chyb, které při grilování děláte.

Menu které si společně připravíme:

  • Uzený losos na jablečných štěpkách 
  • Foccacia s rozmarýnem tomaty
  • Farmářské kuře pečené s citrusy, šalvějí a brambory na ohni
  • Gazpacho z pečené zeleniny 
  • Selekce farmářských steaků s pečenou batátou a feta sýrem

 (Vepřová kotleta od pana Holuba, hovězí Vilímovský)

  • Crumbel se sezonním ovocem 

Co vše váš kurzu obsahuje:

  • Malé občerstvení před začátkem kurzu
  • Zapůjčení naší zástěry a veškerých pracovních pomůcek
  • Vytištěné recepty s poznámkami a tipy na grilování + bonusové recepty navíc 
  • Neomezená konzumace Prosecco a nealkoholických nápojů
  • Po dohodě lze zajistit transfer z metra B – Stodůlky tam i zpět  

Kapacita kurzu je omezena na 12 osob 

Změny v menu vyhrazeny, z důvodu dostupnosti kvalitních surovin. 

Informace o kurzu

Karlštejnská 97, 252 17 Tachlovice Zobrazit na mapě
19.5., 27.5., 9.6., 8.7. 2022
15:30 - 19:00

Cena kurzu za osobu 3300 Kč včetně DPH

Jedinečný gastronomický projekt
zaměřený na všestranné využití
populárních grilů Big Green EGG.

Co děláme

Catering

Street food

Škola vaření

Experience days

Kontakty
MEAT ART
Valentinská 7, Praha 1

MEAT ART